www.teamekstrom.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Villkor & Villkor

Vi säljer bara 100% äkta produkter. Vi säljer inte några kopior eller förfalskningar.

Alla bilder är endast avsedda för illustration. Vänligen kolla fullständiga produktdetaljer för förpackning och beskrivning.

Alla lager och priser är beroende av tillgänglighet.

Priserna i euro och amerikanska dollar baseras på en genomsnittlig daglig växelkurs. När din beställning är bearbetad kan den faktiska faktiska summan variera beroende på växelkursen vid den tiden.

Vänligen kontrollera din beställningsinformation noggrant innan du skickar din beställning, eftersom ändringar inte kan göras till din beställning när den har placerats och Perfume Care kommer inte att ge ersättning i någon form för eventuella besvär.

Lager som annonseras som skadat, oboxat eller utan lock är 100% äkta, de har aldrig använts eller visats. Läs noggrant de exakta förpackningsbeskrivningarna innan du beställer.

Endast en kampanjkod eller presentkupongkod, oavsett ursprung, kan lösas in mot någon order.

Kampanjer gäller inte för försäljning av sajter.

Observera specialpriser är endast giltiga om varan är köpt till anbudspriset. Vi kommer inte att erbjuda återbetalning för varor som köpts till ett högre pris när det inte är specialerbjudanden vid inköpstillfället.

Alla klagomål kommer att erkännas inom 7 arbetsdagar, även om vi försöker att bekräfta alla klagomål om möjligt om möjligt. Kunden kommer att bli informerad om alla framsteg.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.teamekstrom.se